Mi sem tudjuk, mit teszünk 5 perc múlva! // Momentán blogolunk

Momentán blogolunk

VIDEÓ - Negyedik napi összefoglaló

2015. július 28. - improggers

A reggeli chill után Várady Zsuzsi és Molnár Levi pörgették fel a workshopra érkezőket. Egymásra kellett reagálni, játszani kicsit a testünkkel és a lelkünkkel. A Momentán junior csapatának Spuri című előadása alatt ismét zuhé volt, de hálistennek most az áramot nem kellett lekapcsolni, így nem is kevesen érkeztetek megnézni őket és együtt nevetni velük.

A Főhős című előadás Palya Bea főszereplésével nemcsak azért volt különleges, mert tavaly még a Momentán Társulat vendégeskedett Beánál, hanem azért is, mert ez a Momentánnak épp az 1300. előadása volt! :) Bea őszintén és bátran mesélt az életéről, a gyerekkorától kezdve a szüleivel való kapcsolatán át odáig, hogyan veszi rá a kislányát, hogy fogat mosson. A Momentán pedig játszott ezerrel!

Az este végén egy Ketten Extrát játszott Molnár Levi és Nemes Takách Kata: sátraztak a színpadon, a közönség pedig helyzetbe hozta őket. Utána ment a buli hajnalig! Köszönjük, hogy velünk voltatok és vagytok!

A bejegyzés trackback címe:

https://momentantarsulat.blog.hu/api/trackback/id/tr927661450

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása