Mi sem tudjuk, mit teszünk 5 perc múlva! // Momentán blogolunk

Momentán blogolunk

Dobd be magad!

Workshopok a Momentán udvarban

2015. július 09. - improggers

A Momentán udvarban hat workshopon vehettek részt, melyeken különböző műfajokban, témákban, szerepekben próbálhatjátok ki magatokat. A műhelymunkák során valódi közösségi élményben lehet részetek, hiszen a lényegük az együtt gondolkodás, alkotás, azaz a csapatjáték! Lássuk, mik is ezek:

  • Július 25. 14:00 Forgatókönyvfejlesztő workshop Orosz Dénessel és a Momentánnal

A Poligamy és a Coming out című filmek rendezője, Orosz Dénes új vígjátékon dolgozik. A workshop során a Momentán színészei a film forgatókönyvére improvizálnak: alternatív jelenetek, időugrások, variációk egy karakterre. Legyetek az elsők között, akik részesei lehetnek egy vadiúj film még kialakulóban lévő jelenetei megszületésének! 

  • Július 26. 12:30 Playback workshop

A Playback improvizációs színházi forma, ahol az előadás a vállalkozó nézők történeteiből épül fel a színészek, a játékmester és a zenészek közreműködésével. A workshopot Bakó Tihamér, a Közép-európai Playback Iskola oktatója vezeti, amely során lebomlik a hagyományos fal a játszók és a befogadók között. Vállaljátok be magatokat! További információk a playback színházról itt.

  • Július 26. 12:45 Slam poetry workshop

A slam poetry egy modern előadó költészeti műfaj, melyet napjainkban hatalmas érdeklődés vesz körül. A workshopon két avatott slammer - Horváth Kristóf 'Színész Bob' országos egyéni és team slam bajnok és Kupa Julcsi többszörös országos döntős slammer - vezetésével a résztvevők slamet írnak, játszanak a szavakkal, a gondolataikkal a bátorság és az improvizáció témájában. Próbáljátok ki magatokat: írjatok szöveget, álljatok ki, gyakoroljatok! Bővebb infok a slam műfajáról itt.

  • Július 27. 14:30 Impró workshop a Momentánnal

Gyerekként gondtalanok, felszabadultak vagyunk, gátlások nélkül kezelünk helyzeteket. Aztán felnövünk... de valahol mindannyiunkban ott lapul a gyermeki én. A workshop során improvizációs gyakorlatokon keresztül fedezhetitek fel újra a közös játék és az együtt létezés örömét Várady Zsuzsi és Molnár Levente segítségével. Engedjétek szabadjára a fantáziátokat, teremtsetek a semmiből bármit!

  • Július 28. 14:30 Zenés workshop

A zenealkotás különleges és összetett, ugyanakkor felszabadító folyamat. A műhelymunka során különféle hangszerek segítségével – ukulele, bendzsó, klarinét, hegedű – kaptok betekintést ebbe a folyamatba. Alkossatok muzsikát közösen Kárász Eszterrel, Veér Csongorral és Molnár Györggyel!

  • Július 30. 14:30 Impró workshop mindenkinek

Improvizációs játékokon és feladatokon keresztül kaphatsz ízelítőt abból, hogy hogyan működnek az ötleteid. Amit az életben nem mersz vagy nem akarsz kipróbálni, itt annak is helye van: reagálj, próbáld ki az elképzeléseidet rövid jelenetekben. Kiskovács Attila és Harsányi Bence workshopján felszabadulhattok, játszhattok, improvizálhattok és nevethettek. Minden spontán ötletet szívesen várnak!


Jöttök? Mi ott leszünk! Használjátok a fantáziátokat, lazuljatok le, dobjátok be magatokat!

A bejegyzés trackback címe:

https://momentantarsulat.blog.hu/api/trackback/id/tr947612562

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása