Mi sem tudjuk, mit teszünk 5 perc múlva! // Momentán blogolunk

Momentán blogolunk

VIDEÓ - Harmadik napi összefoglaló

2015. július 27. - improggers

Az első hétvégénk utolsó napja is fantasztikus volt! Sokan eljöttetek hozzánk, ezt nagyon köszönjük, nélkületek nem lenne ilyen élményekben gazdag mindennap!

Velünk volt Elek Ányos a Bőröndmesékkel, Bakó Tihamér tartott playback-workshopot, Horváth Kristóf Színész Bobbal új slammerek születtek, Mörk zenélt nekünk, Czine Szilvi mindenkit megtornáztatott, Mautner Zsófival debütált a Főhős című előadás, Kovács András Péter pedig együtt imprózott a Momentánnal. Hogy csak így röviden soroljuk.

Volt sok-sok gyerek és felnőtt a gyerekkuckóban, a közös Momentán-fánk még díszesebb lett, hála nektek! Fűbenüldögélős, együttnevetős, rajzolós, pörgős, vidám, (inter)akciódús, dumaszínházas, főzős, imprós vasárnapunkat pedig egy szuper buli zárta. Rögtönzött koreográfiánkat ezúttal Nemes Takách Kata szolgáltatta. De ez immár hagyomány: a szombat esti bulizárón kezdődött minden, amikor random kialakult egy nagy közös együtt-táncolás :)

Fényképeinket a Facebookon találjátok. Nézzétek, osszátok, találjátok meg velünk magatokat! WeLoveKapolcs!

A bejegyzés trackback címe:

https://momentantarsulat.blog.hu/api/trackback/id/tr257658822

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása