Mi sem tudjuk, mit teszünk 5 perc múlva! // Momentán blogolunk

Momentán blogolunk

Felkészültünk az udvarolásra! Bejössz?!

A kulisszák mögé lesünk a Momentán udvar kapolcsi előkészületeiről

2015. július 06. - improggers

Az eddigi Palya-udvar helyszínén idén a Momentán Társulat szervez udvart a Művészetek Völgyében. A Momentán az eddigi években is nagy sikerrel szerepelt Kapolcson mint az interaktív improvizációs színház egyik fontos hazai képviselője. Ebben az évben egy tíznapos programot állíthattak össze az improvizáció, az interakció, a kreativitás és a nevetés jegyében.

 

És hogy miért nénik lettek a főszereplők a videókban? A társulat tagjai szerették volna a helyi hangulatot átadni, így némi ötletelés után arra jutottak, hogy a kapolcsiak szemével láttatják az udvart. Először falubélieket szerettek volna felkérni például a nénirap forgatására is, ám végül úgy döntöttek, hogy ők maguk bújnak a helyiek bőrébe, hogy ezzel is ráhangolódjanak a kapolcsi tíz napra.

Általában nem tudják, mit tesznek öt perc múlva, most viszont a promóvideók készítéséhez összeállítottak egy szigorú forgatókönyvet, hiszen június 7-én egy napjuk volt forgatni a leendő kapolcsi udvarukban. A karma itt is utolérte őket: minden videóba került egy-két improvizatív elem. Például ebben a videóban Bori eredetileg nem fordítva tartotta volna fel a táblát. De jól sült el a hiba.

A június 7-i felkészülőnapon nemcsak a promóvideók készültek el, hanem a kapolcsi stáb is összerázódott: ötletelt, rendet tett, lovat szerzett (erről később), felmérte a terepet, díszített, ismerkedett, napozott, szalonnázott és a YouTube-diszkó alatt néhány leendő fellépőt is megidézett.

Az összes jó arc Kapolcsra jön, gyere Te is! Bejössz! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://momentantarsulat.blog.hu/api/trackback/id/tr897604066

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása