Mi sem tudjuk, mit teszünk 5 perc múlva! // Momentán blogolunk

Momentán blogolunk

4 bekezdés a Momentán Társulatról

2015. július 04. - improggers

A Momentán egy 9 fiatalból álló kreatív csapat, az interaktív improvizációs színház magyarországi meghonosítója. Kreativitáson alapuló színházi improvizációs játékokat egész estés előadásként játszanak magyarul.

Gyerekkorunk óta ismerik egymást. A találkozási pont Földessy Margit dráma- és kreativitásfejlesztő stúdiója volt. 2000-ben álltak össze csapattá, 2003-ban tartották első interaktív impróestüket. Ez a kreatív, show-jellegű műfaj már régóta nagyon népszerű volt külföldön, Magyarországon, magyar nyelven viszont ők játszották elsőként. 2005-től estjeik szerves része az improvizált zene és a tagadhatatlanul improvizált színpadi ének. Ugyanebben az évben indult el Momentán című televíziós műsoruk, amely több mint két éven át hetente ment a Magyar Televízióban. 2008-ban megnyitották a Dürer-kertben Momentownt.

2010 októberében teljesen önállóvá váltak és megnyitották saját helyünket az Ó utca 4. alatt. A neve: IMPRÓkreatív töltőállomás. Önerőből – a nézők hathatós segítségével – újították fel a belvárosi épületet, hogy megteremtsék az improvizációs műfaj magyarországi bázisát. Hogy legyen egy olyan hely Budapesten, ahova az emberek azért járnak, hogy improvizációs előadásokat nézzenek. Hogy felszabaduljanak és átéljék a kreativitás örömét.

Az előadások mellett évek óta foglalkoznak oktatással is. Heti rendszerességgel tartanak kurzust gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt, továbbá nyári táborokat, hétvégi workshopokat és egyéb ínyencségeket. Céges környezetben a Momentán nem vész el, csak átalakul. Évek óta tartanak kommunikációs-, konfliktuskezelő-, kreativitás-, sales- és csapatépítő tréningeket.

Mottójuk: Mi sem tudjuk, mit teszünk 5 perc múlva!

További információk a társulatról: http://momentantarsulat.hu/

A bejegyzés trackback címe:

https://momentantarsulat.blog.hu/api/trackback/id/tr147595696

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása